2013.07.19. 16:07 Török Márk blogja

EFOTT

Habár az EFOTT-nak vége mégis úgy gondolom, hogy utólag azért írok pár sort.

 

Épp az összegyetemi gólyatábort szerveztük, ezért az EFOTT-on is csak az utolsó napra értem le és még az utolsó napról is elkéstünk. Lehet nem is baj. A Faithless lett volna a legjobb a felhozatalból, de a DJ-szett egyet jelentett a látszat-performansszal. Maxi Jazz pont annyit csinált amivel megkeresheti a gázsiját. Nem ment le sem a Sun to Me, sem az Insomnia, ami pedig illene egy Faithless koncerten.

 

(Amúgy az útitársamnak innen üzenem, hogy legközelebb hagyja otthon a makkos cipőjét meg a hozzá tartozó kimért hangulatát is.) ;)

 

Visszatérve a szervezéshez meglátásom szerint jó volt, amennyit láttam belőle (a késői érkezés végett). Sokan cikizik az EFOTT-ot, holott szerintem a főiskolai hangulat adja a báját. Nyilván nem egy Szigettel vagy egy Exittel kell összehasonlítani. A helyszín viszont évek óta a legjobb volt. Kifejezetten élvezhetőnek tartottam, bár ez nem a koncerteken és nem is az időjáráson múlott.

 A szervezőknek annyit: díjaztuk volna, ha nem zavarnak ki 10-kor a sátorból és nem kell 4 óra alvás után vezetni.

És nem, nem vonattal mentünk, nincs Macbook-om se, meg barna bőröndöm se, de sajnálom a srácot, akinek a filmnézését Szegedtől Pestig kihallgatta a bulvárblogger.

 

Ha már fesztiválok: megújul az Összegyetemi GT is, az EHÖK Rendezvényszervező Bizottságának ez a legnagyobb nyári projektje. Idén kivisszük a Partfürdőre. Remélhetőleg meghozza a bulizók kedvét a víz, a város közelsége és, hogy a kari GT-t megjárt gólyáknak idén is ingyenes lesz. Mini-fesztiválra készülünk viszonylag nagy dobásokkal, ami a fellépőket illeti. Az sem kizárt, hogy megcsináljuk Szeged legnagyobb városi vetélkedőjét, ami emlékezetes lesz, az biztos... A program nyitott lesz felsőéveseknek, sőt külsősöknek is, ha valaki az első szeptemberi hétvégén még adna egyet a nyárnak.

komment

süti beállítások módosítása