2013.08.05. 14:19 Török Márk blogja

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

 

Az SZTE EHÖK elnöke megtisztelőnek érzi, hogy a 40 fokos uborkaszezon kellős közepén jeles közéleti szereplőknek, mértékadó blogoknak, újságoknak tud a nyilvánosság áttörésében önkéntelenül segédkezni.

 A Hallgatói Önkormányzat a következőket kívánja rögzíteni:

 1.A gólyatáborba való jelentkezés alternatív lehetősége a Facebookon történő regisztráció,amely e-mailen keresztül is lehetséges. A Facebook regisztráció során felajánlott közösségi oldalak követése egy gombnyomásra – a közösségi oldal felhasználói feltételeinek megfelelően – megszüntethető, az oldal adatvédelmi rendelkezései az irányadóak.

 2. A hallgatói önkormányzat az e-ügyintézés során az évi 15 000 hallgatói megkeresés 78,53%-át a közösségi oldalakon keresztül bonyolítja, ennek túlnyomó többsége a hivatalos EHÖK illetve EHÖK elnöki oldalon folyik. A beiratkozás során, mind a print, mind az elektronikus megjelenéseink folyamán számos megkeresésnek teszünk eleget. (Legyen az szponzori együttműködés, vagy akár a Hallgató Hálózat felkerülése az ajánlott oldalak közé.)

3. Az SZTE EHÖK elnökének nincs érdekeltsége semmilyen vállalkozásban, a hallgatói önkormányzat társadalmi szervezetein keresztül számos tevékenységet folytat, (JATE KLUB, SZTE EHÖK SE, Hallgatói lapok kiadása, klubok üzemeletetése...stb.) amelyek legitim részét képezik az egyetem hallgatói közéletének.

Szeged, 2013. augusztus 5.

SZTE EHÖK

komment

süti beállítások módosítása